online adviesgesprek

Preventie advies & voorlichting met je hond goed van start te gaan!

ben jij op zoek naar een goede start?

Wil jij problemen in de toekomst (waar mogelijk) gaan voorkomen? Wil jij graag een hond in het gezin verwelkomen, maar twijfel je nog welke soort voor jullie geschikt is? Tijdens een online adviesgesprek bied ik (preventie) advies- en voorlichting over een door jou gekozen onderwerp!

Bij elke optie van mijn aanbod krijg je meer inzicht in waarom je hond doet waarom hij doet, zodat je hem écht kunt helpen. Doordat je je hond beter leert begrijpen zul je hem ook in andere situaties beter kunnen lezen en zodoende ander (beginnend) probleemgedrag tijdig bijsturen! In een adviesgesprek maak ik echter geen uitgebreide gedragsanalyse, en moet ik uitgaan van de informatie die je met mij deelt. Heb ik enige twijfel of een adviesgesprek alleen voldoende is om het welzijn van je hond écht te verbeteren, dan licht ik dit tijdens het gesprek direct toe.

Er zijn diverse mogelijkheden waarbij het online adviesgesprek jou kan helpen. Hieronder vind je enkele voorbeelden, maar geen enkele vraag is mij te vreemd. Staat jouw onderwerp er niet tussen? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Kun jij je vinden in (een van) deze criteria, dan kan ik je zeer waarschijnlijk helpen! Denk er gerust over na.

 • Je hond vertoont vervelend gedrag, dat zich nog niet gevormd heeft tot een gedragsprobleem? Er je wilt dit ene (max 2) onderwerp over (het gedrag van) je hond graag eerst even voorleggen aan een specialist, voordat je bijvoorbeeld met een intensief traject aan de slag gaat?
 • Je staat open voor nieuwe inzichten, die je zullen helpen je hond te leren begeleiden in moeilijke situaties?
 • Je ziet jouw hond niet als een 'robot' die zich maar aan jóu moet aanpassen?
 • Je bent op zoek naar een 'snelweg' tot een verandering, waardoor het welzijn van je hond verbetert?
 • Je hebt niet de mogelijkheid om veel te investeren, maar wilt de belasting voor je hond en jezelf wel graag verminderen?
 • Je bent, indien nodig, wel bereidt om je hond na te laten kijken door een medisch specialist.
 • Je overweegt om een (2de) hond te adopteren, maar wil weten of deze bij je situatie past
 • Er is een kindje op komst, en je wil je hond hier graag zo goed mogelijk op voorbereiden
 • Jouw kleinkinderen en je hond gaan nog niet zo goed samen, je wil graag leren hoe je dit het best kunt begeleiden
 • Je bent fokker, en wilt graag toekomstige eigenaren voorlichting geven over puppy-perikelen en de opvoeding van de pup?

Het online adviesgesprek is geen vervanging van een adviesconsult of training. Ik zal tips aanbieden die in relatie staan tot het gedrag van je hond, maar in deze optie zit geen (uitgebreide) gedragsanalyse van je hond. Weet dus dat tijdens dit gesprek het niet meteen mogelijk is om een diagnose te stellen, en kan ik helaas niet voor meerdere probleemsituaties van gericht advies voorzien. Indien van toepassing zal ik dit direct tijdens het gesprek ook duidelijk aangeven wanneer het gesprek hiertoe leidt. Desondanks kan ik wel waardevolle inzichten en algemene preventie adviezen met je delen.
Wil je meer dan alleen preventief advies, dus echt werken naar een oplossing wanneer er al sprake is van een probleem? Kies dan voor een adviesconsult of gedragstherapie & trainingstraject adviesconsult. Besluit je na het adviesgesprek om verder te gaan met een consult, dan wordt de helft van het adviesgesprek (€35) op het gedragsconsult in mindering gebracht.

Is dit het waar jij je voor wil aanmelden?

Ben jij klaar om goed voorbereid te starten aan jullie toekomst. Of dat ene probleem aan te pakken, nog voordat dit zich verder ontwikkelt? Schrijf je dan in, ik bespreek graag met jou de mogelijkheden! 

online adviesgesprek

70 euro
 • 60 min online gesprek
 • 1 (tot 2) onderwerp(en) naar keuze
 • Preventie tips per mail (puntsgewijs)
 • In deze optie zit geen volledige gedragsanalyse, wel ontvang je tips en adviezen om (toename van) het probleemgedrag te voorkomen.

Contact