wil jij weten hoe de nazorg werkt?

Lees even dan deze pagina goed door.

Maak jij gebruik van de 6 weken nazorg, dan ontvang jij met onze online progressiekaart virtuele feedback op vragen over gedrag, management en training. Ik reik naar complimenten voor al jullie inzet en behaalde resultaten, en bieden aandacht en ondersteuning voor de momenten wanneer het minder gaat.

De progressiekaart kun je via de ''oranje knop'' openen. Ik proberen iedere kaart binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Ik wil graag al mijn klanten voorzien van goede nazorg. Daarom heb ik enkele 'nazorgvoorwaarden' samengesteld. Merk ik dat er misbruik wordt gemaakt, wat wel eens gebeurt helaas, dan zal ik je hiervan op de hoogte brengen. 

Kort samengevat:

 • Verzamel vragen tot aan het indienen van de progressiekaart
 • Maak onderscheid tussen vragen die met spoed gesteld moeten worden. Spoedvragen mag je uiteraard altijd direct e-mail naar info@kynolexis.nl 

Ik vind nazorg zeer waardevol, maar langere teksten in de nazorgkaart zal ik niet via deze weg in behandeling nemen. Heb jij een lange (of ingewikkelde) vraag, dan adviseer ik om een extra (bel)afspraak (€25) of privétraining te boeken. De kosten hiervan vind je terug op mijn pagina's.

 1. In de week na ontvangst van je adviesrapport of training start je met indienen.
 2. Je hebt recht op 1 kaart per week voor gedurende 6 weken.
 3. Verstuur de kaart vóór vrijdag 14:00 uur in. Op andere dagen mag ook, maar we nemen de kaarten pas op de eerstvolgende vrijdagmiddag in behandeling:
  • Te laat ingediende kaarten of gemiste kansen bieden geen recht op een ander (of extra) evaluatiemoment of compensatie
 4. Beantwoord de vragen zo kort en objectief mogelijk , tussen de 2 á 3 tekstregels. Lange teksten neem ik niet via de kaart in behandeling.

De volgende diensten zijn niet inbegrepen bij het 6-wekelijkse evaluatie:

 • Telefonisch contact over gedragsadvies
 • Video belafspraak (Zoom of Skype) - tenzij het eenmalige evaluatiegesprek
 • Doordeweeks mailen of WhatsApp'jes sturen (tenzij in overleg of bij dringende, praktische zaken)
 • Videobeelden op uw verzoek analyseren (tenzij in overleg)
 • Privétraining

extra begeleiding nodig?

Heb jij een dringend advies of extra begeleiding nodig, dan is daar tegen een vergoeding uiteraard de mogelijkheid voor. Een vervolgafspraak maken kan via deze knop.

Een tekst leest soms anders dan deze wordt bedoeld. Het is daarom mogelijk dat wanneer ik niet goed uit de informatie uit je kaart komen, je wordt gevraagd om het ingestuurde iets te filmen (bijv. gedrag of je training). Wanneer ik dit verzoek maak wordt, dan vraag ik om deze informatie eerst te lezen:

Contact