intake (adviesconsult)

ben jij zoekende naar verandering?

Tijdens de intake (en al daarvoor) neem ik tijd om het gedrag van je hond te analyseren, en leg ik uit waar het (plotse) ontstaan van probleemgedrag vandaan komt.

Ik vertel je meer over hondentaal en training- en therapiemethodes die vrij zijn van intimidatie, pijn en schrik.

Je ontvangt (praktische) adviezen die je helpen om het gedrag van je hond te veranderen.

Houd tijdens de intake pen en papier klaar zodat je na mijn bezoek direct met de eerste aangeboden adviezen aan de slag kunt gaan!

durf jij een toverbal te zijn voor je hond?

Iemand die zich wil verdiepen in zijn of haar probleemgedrag, en het niet eng vindt om dingen anders te doen, dan andere…

Zie jij jezelf open staan voor nieuwe inzichten en ben je bereid om te leren waarom je hond doet wat hij doet? Ben je iemand die zich niet vast wil houden aan hoe andere probleemgedrag verklaren doormiddel van dominantie, en vind je het net zo belangrijk om het welzijn van je hond naar een hoger niveau te brengen? Ook als dit inhoud dat je op verzoek je hond door een medisch specialist na laat kijken voor een fysieke check-up, indien nodig? Sta je voor de volle 100% open om te kijken naar de unieke emoties en behoeften van jouw hond, en zoek je naar een aanpak met ‘’ballen’’? Als jij op tempo en de behoeften van je hond wilt werken naar een oplossing voor het probleem wat je ervaart, dan ben ik er graag voor jou! Ik ben Inna, gediplomeerd hondengedragstherapeut en ik kan jullie helpen om weer samen te rollen van plezier. 😊

start je weg naar verandering vandaag!

in 5 stappen help ik je graag naar een oplossing!

contact

gratis kennismaking

Voorbereiding

Intake (adviesconsult)

Plan van aanpak

Adviesconsult (Intake)

225
  • Intake vragenlijst
  • Eenmalig consult (1,5 tot 2 uur)
  • Adviesrapport (puntsgewijs) via e-mail
  • Na 14 dagen een belafspraak (30 min)
contact

Deze prijs is inclusief 21% BTW
Reiskosten: Dordrecht gratis, daarbuiten €0,39 per km vanaf 3328 LK
Kosteloos annuleren van een consult kan tot 72 uur van te voren, daarna wordt het consult voor 30% in rekening gebracht.

life skills trajecten op maat

Bij de intake zit geen uitgebreide begeleiding en nazorg inbegrepen, wel een plan van aanpak waar je zelfstandig mee aan de slag kunt gaan (dus ook met een trainingsplan inbegrepen). Het is niet in alle situaties mogelijk om, voor alle problemen waar je tegenaan loopt, binnen 2 uur een oplossing te bieden.

Speelt er meer dan één probleem of heb jij behoeften aan extra begeleiding?

Ook na de intake help ik je uiteraard graag om met mijn aangeboden adviezen onder supervisie aan de slag te gaan!

Contact