adviesconsult (ook online mogelijk)

Ervaar je een probleem met het gedrag van je hond en wil je daar z.s.m. iets aan doen? Dan is een adviesconsult iets voor jou!

wat houdt een adviesconsult in?

Met een gesprek van ca. 1 of 2 uur ga ik aan de hand van een vooraf invulde vragenlijst (en videobeelden) op zoek naar waar het probleemgedrag van je hond vandaan komt en ontvang je handvaten over hoe je dit aan kunt pakken. 

Houd tijdens het consult pen en papier klaar zodat je met de eerste-hulp-adviezen direct aan de slag kunt gaan. 
De eerste kennis en praktische adviezen die nodig jij nodig hebt om het gedrag te veranderen deel ik direct tijdens het consult! Als er nog tijd over is, dan help ik je op weg met de training.

wanneer kies je voor een adviesconsult bij KynoLexis?

Als jij tegen een probleem aanloopt met het gedrag van je hond, maar niet weet over hoe je dit kunt oplossen.

in 5 stappen buig jij het gedrag van je hond (weer) om

inschrijven

gratis kennismaking

Voorbereiding

Consult

plan op maat

Met het consult brengen we de problemen van je hond in kaart zodat jij hiermee (zelfstandig of met sessies) aan de slag kunt gaan.

 1. Je meld je aan voor een vrijblijvende, telefonische kennismaking. Omschrijf in je aanmelding kort waarmee ik je kan helpen. Tijdens de kennismaking plannen we naargelang het probleem een afspraak voor je in.
 2. Je ontvangt direct na een eerste kennisgeving van het probleem een afspraakbevestiging, de vragenlijst(en) en een factuur of betaalverzoek via mail. Stuur de vragenlijsten ingevuld retour, minstens 3 werkdagen vooraf het consult. Ik heb enige voorbereidingstijd nodig. Ik maak vooraf ons consult een eerste anamnese van je vragenlijst en beoordeel de meegestuurde videobeelden.
 3. Tijdens het consult luister ik naar jouw zorgen en geef ik uitleg over de oorzaak en het ontstaan van probleemgedrag, en hoe je dit aan kunt pakken. Als er tijd over is, dan help ik je op weg met de training of management.
 4. Aan de hand van het probleemgedrag en trajectkeuze; stuur ik binnen enkele dagen na het consult een puntsgewijze samenvatting (oefeningen) via mail óf een uitgebreid adviesrapport waarmee je zelfstandig (of onder mijn begeleiding) kunt werken aan het gedrag van je hond.
 5. We houden een na-belafspraak, 2 weken na het consult (ca. 30 min) óf je kunt tot 6 weken lang, wekelijks je vragen stellen via de nazorg-progressiekaart.
 • Een voorbereiding aan de hand van een vragenlijst.
 • Videobeelden van je hond te maken.
 • Om écht met het gedrag van je hond aan de slag te gaan! Dit vraagt investering van jou, maar enkel jouw tijd, aandacht en inzet investeren zal zorgen voor verandering!

Voor en tijdens het huisbezoek neem ik tijd om het gedrag van je hond volledig te analyseren en leg tijdens het adviesconsult uit waar het (plotse) ontstaan van probleemgedrag vandaan komt. Daarna neem jou mee in de training- en therapiemethodes die vrij zijn van intimidatie, pijn en schrik omdat ik geloof in een welzijnsvriendelijke aanpak voor mens én dier. Ik neem je graag mee om je mee te laten ervaren dat samenwerken met je hond écht (weer) leuk is. 

Je ontvangt alle adviezen per mail, de nazorg via WhatsApp (of mail) en nadien help ik je met de ondersteuning die jij wenst. Ik check regelmatig even bij je in, maar de nazorg en jullie keuze voor ondersteuning (wel of geen privésessies) is op eigen initiatief. 

durf jij een toverbal te zijn voor je hond?

Iemand die zich wil verdiepen in zijn of haar probleemgedrag, en het niet eng vindt om dingen anders te doen, dan andere…

Zie jij jezelf open staan voor nieuwe inzichten en ben je bereid om te leren waarom je hond doet wat hij doet? Ben je iemand die zich niet vast wil houden aan hoe andere probleemgedrag verklaren doormiddel van dominantie, en vind je het net zo belangrijk om het welzijn van je hond naar een hoger niveau te brengen? Ook als dit inhoud dat je op verzoek je hond door een medisch specialist na laat kijken voor een fysieke check-up, indien nodig?

Sta je voor de volle 100% open om te kijken naar de unieke emoties en behoeften van jouw hond, en zoek je naar een aanpak met ‘’ballen’’?
 
Als jij op tempo en de behoeften van je hond wilt werken naar een oplossing voor het probleem wat je ervaart, dan ben ik er graag voor jou!
 
Ik ben Inna, gediplomeerd hondengedragstherapeut en ik kan jullie helpen om weer samen te rollen van plezier. 😊

start je weg naar verandering vandaag nog!

losse consult

250
 • Eenmalig consult (2 uur)
 • intake vragenlijst
 • Advies + oefeningen op mail
 • vragen stellen via WhatsApp
 • Na 14 dagen een belafspraak (30 min),  op eigen initiatief. 

online consult

129
 • 3 maanden traject onder te verdelen in:
 • Eenmalig gesprek (1 uur)
 • Advies + oefeningen op mail
 • Na 14 dagen een belafspraak (30 min),  op eigen initiatief. 

losse sessie

 • 55 euro: 30 min (op HOC)
 • 75 euro: 60 min (aan huis)
 • Enkel na het consult mogelijk!
Alle genoemde prijzen zijn inclusief het los adviesconsult.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Reiskosten: Dordrecht gratis, daarbuiten €0,39 per km vanaf 3328 LK
De nazorg via App en/of mail is uw verantwoordelijkheid.
Annuleren van het eerste consult kan tot 72 uur van te voren, daarna wordt 30% van de afspraak in rekening gebracht.
Annuleren of verplaatsen van een sessie kan tot 48 uur van te voren daarna wordt de volledige sessie in rekening gebracht.
Bij het stopzetten van een traject op eigen initiatief behoud je het recht om binnen 6 maanden de sessie opnieuw in te boeken daarna vervalt dit recht en ben je de sessie kwijt, ik geef geen geld terug.

life skills trajecten op maat

Spelen er meerdere problemen, dan is het niet mogelijk om dit in één consult op te lossen. Het veranderen van gedrag vraagt tijd, inzet en geduld. Heb jij (na het consult) behoeften aan wat extra begeleiding of loop je nu al tegen meerdere probleemsituaties aan? Dan heb je de mogelijkheid om direct te kiezen voor een traject of het losse consult up te graden naar een van de volgende trajectmogelijkheden die vermeld staan onder traject op maat.

gedragstherapie-traject

Contact