Huisregels KynoLexis

Praktische informatie

Wanneer je bij mij een dienst afneemt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn hieronder nog eens opgenomen en aangevuld met sociale regels zodat het geven en krijgen van een dienst duidelijk, helder en prettig tussen jou, je hond(en) en mij zal verlopen. 

  1. Mijn werkwijze staat altijd in dienst van hondenwelzijn en het versterken van de relatie tussen mens en hond. De training is gebaseerd op belonen en begrenzen zonder intimidatie, pijn of het (onnodig) dwingen van een (angstige) hond. 
  2. Ik vind het belangrijk om het zelfvertrouwen van de hond te vergroten door het aanwakkeren van een positieve gemoedstoestand met beloningen en sociale interacties die voor de hond als positief worden ervaren!
  3. Tijdens de trainingslessen wordt gebruik gemaakt van een passend y-tuig, of halsband met een 3 of 5 meter lijn. Biothane Lijnen zijn o.a. te bestellen bij speurlijn.nl of zooplus.nl
  4. Wil je een afspraak afzeggen of verplaatsen? Doe dit tenminste 24 uur van tevoren. Zo niet, dan worden er (indien van toepassing)annuleringskosten in rekening gebracht. Wanneer je niet op de afgesproken datum en tijdstip verschijnt, zal ik een poging doen om je te bellen voor een passende oplossing. 
  5. Ten alle tijden dient je hond buitenshuis aangelijnd te blijven, tenzij anders is aangegeven door de medewerker van KynoLexis.
  6. De betaling voor een dienst gebeurt 3 dagen vooraf middels een overboeking of een betaal-link die wordt meegestuurd met de afspraakbevestiging, of op het einde van de afspraak middels een mobiele pintransactie. Contante betalingen worden enkel gepast geaccepteerd.

Aansprakelijkheid

De cursist is aansprakelijk voor alle schade of hinder welke door de cursist, of zijn/haar meegebrachte bezoeker(s) of hond(en) aan personen, andere dieren of goederen van derden worden toegebracht conform de algemene voorwaarden.

Ik adviseer je om een goede WA-verzekering af te sluiten waarin ook de aansprakelijk van de hond in wordt meegenomen. 

Aanmelden voor een dienst verloopt snel en eenvoudig middels een online aanmeldformulier. Klik op Aanmelden om het formulier te openen. Met je aanmelding accepteer je onze algemene voorwaarden en privacybeleidcookiebeleid

Het inplannen van een afspraak verplicht tot betalen conform de algemene voorwaarden. De tarieven staan hier vermeld. 

De afspraakbevestiging en factuur krijg je per mail toegestuurd. Betaling dient 3 dagen voor aanvang van de afspraak middels een overschrijving, of via een Betaal-link voldaan te worden. De mail zal ruim om tijd verstuurd worden.

(Bijkomende) kosten kunnen in overleg na de afspraak voldaan worden via pin of factuur. 

Het kan voorkomen dat je (voor welke reden dan ook) niet kan (komen) op de ingeplande afspraak. In dat geval kun je onze afspraak schriftelijk annuleren per e-mail naar kynolexis@hotmail.com o.v.v. naam + naam hond.

Of de annulering kosten met zich meebrengt hangt af van het moment van annuleren. Conform de algemene voorwaarden hanteer ik de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Afspraak 24 uur voor aanvang annuleren is geheel kosteloos.
  • Afspraak korter dan 24 uur voor aanvang annuleren wordt de afspraak voor 30% in rekening gebracht.
  • Bij het niet verschijnen op de afspraak (en zonder schriftelijke annulering) wordt de afspraak ook voor 50% in rekening gebracht. Heb je een strippenkaart en verschijn je niet op tijd, dan komt deze les te vervallen.

Annuleringskosten binnen 24 uur worden niet in rekening gebracht als er sprake is van verzachtende omstandigheden. Dit is uitsluitend in overleg, en ter beoordeling van KynoLexis. Wanneer jij (of je hond) ziek bent geworden en je de afspraak wilt verzetten, dan kun je dat schriftelijk doen op één van de bovengenoemde wijzen. Ik zal vervolgens na 24 uur contact met je opnemen om een andere afspraak in te plannen. In geval van (langdurige) ziekte is dit altijd een maatwerk afspraak. 

De afspraak vindt plaats aan huis of op locatie die vermeld staat in de afspraak bevestigingsmail.

Hondenschool
KynoLexis

Shopping Basket