digitale progressiekaart

Op deze pagina kun je gebruik maken van mijn online support en nazorg

waarom de progressie bijhouden?

Om een behandeltraject te doen slagen is het belangrijk om therapiegetrouw de stappen uit jullie plan van aanpak op te volgen en transparant te communiceren over de voortgang van jullie behaalde resultaten. Deze punten zijn zeer belangrijk om jullie slaagkans te vergroten.

Met deze digitale progressiekaart kan ik (maar ook jullie) de voortgang bijhouden. Zo kan ik tijdig bijsturen wanneer dit nodig is.

Wil je liever via WhatsApp een progressiebericht, vraag of een filmpje insturen, dat kan. Sla mijn nummer op +31(0)623674935, waar ik op te bereiken ben.

  • De progressiekaart kun je iedere week insturen tot een maximum van 6 keer. 
  • Verzamel vragen (bijv. in je stressdagboekje) tot aan het indienen van de progressiekaart.
  • Houd je vragen kort en puntsgewijs voor een beter overzicht en een snellere verwerkingstijd
  • Ik ontvang dit formulier graag op donderdag, voor 15:00 uur. Dit is de dag dat ik de formulieren in behandeling neem.
  • Spoedvragen mag je uiteraard altijd direct sturen via WhatsApp of mailen naar info@kynolexis.nl
  • Ik probeer ieders kaart binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Ik vind support en nazorg zeer belangrijk, maar lange of complexe vragen van aard, beantwoord ik niet via een online formulier. Dan zal ik je tijdig vragen om een vervolgconsult en/of privétraining in te plannen. Een los vervolgconsult kost 79 euro en privétraining los 55 euro (30-45 min). 
Ook een belafspraak is mogelijk. Deze kost 25 euro per 30 min.

Vul je digitale progressiekaart hier in:

Met dit formulier ontvang je virtuele feedback op vragen over training, gedrag en management. Ik streef in mijn feedback naar complimenten over jullie inzet en de behaalde resultaten. Ook geef ik aanwijzingen als blijkt dat het traject anders loopt dan verwacht. 
je ontvangt aandacht voor de momenten wanneer het even minder gaat. Ook geef ik direct aanwijzingen als blijkt dat je inzet anders loopt dan verwacht. 

Contact