contact

Plan een gratis kennismakingsgesprek of laat een bericht achter!

Laten we kennismaken!

Wil jij hulp bij het gedrag van je hond of wil je bespreken welk traject het best bij jou past? Wil je kijken of wij een goede match zijn om samen te werken aan het gedrag van je hond? 

Boek dan nu een gratis kennismakingsgesprek op deze pagina. 

Na het maken van een afspraak ontvang je verdere instructies via e-mail. Check je spamfolder of ongewenst mail als je geen bevestiging of antwoord ontvangt.  

De meeste afspraken zijn online, maar we kunnen ook sessies aan huis plannen indien gewenst. Indien je na de kennismaking kiest voor afspraken of sessies aan huis, houd er dan rekening mee dat er een reiskostenvergoeding van 0,39 cent/km vanuit Dordrecht zal worden verrekend. Dit geldt niet voor afspraken die in Dordrecht doorgaan.

Let op: Dit is een kennismaking om te bepalen hoe ik je het beste kan helpen, geen consult. Voor de veiligheid en het welzijn van je hond kunnen er geen ”tips” worden gegeven zonder een gedragsonderzoek. Bekijk ook de algemene voorwaarden.

Huisbezoeken

Momenteel enkel op donderdag of zaterdag

Ook online

Online begeleiding mogelijk, op iedere werkdag

Werkgebied

Aan huis? Tot ca. 1 uur reisafstand vanaf Dordrecht

Laat je bericht achter!

Voor andere vragen, vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

SpeechBubble-L-13

wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief! Wees gerust en maak je geen zorgen, ik zal je niet elke week lastig vallen met een nieuwsbrief, maar alleen mailen als er echt interessante nieuwtjes te vertellen zijn.

Contact