afspraak maken?

Ben je toe om het gedrag van je hond te veranderen? Via deze pagina kun je inschrijven. Wacht dus niet langer!

in 5 stappen maak jij (online) een afspraak!

Afspraak maken

voorbereiding

eerste huisbezoek

plan van aanpak

nazorg en evaluatie

zijn jullie de volgende?

Leuk dat je overweegt om samen met mij te gaan werken naar probleemvrij samenwerken met je hond! Je kunt inschrijven door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. 

waar en wanneer?

Het eerste huisbezoek plan ik doorgaans in op een maandag, dinsdag of donderdag. Komt dit voor het eerste huisbezoek niet gelegen? Laat dit je niet weerhouden en schrijf je ook dan in! Ik kijk graag mee voor een alternatief. Echter bestaat de kans dat de wachttijd daar wel door kan oplopen.

ja, ik wil mijn hond graag inschrijven!

Zie je iets dat aanspreekt? Meld je aan via het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Wil je graag eerst vrijblijvend informeren, schrijf je dan hieronder in voor een telefonische kennismaking!

Heb je interesse in een online adviesconsult, maar spelen er al gedragsproblemen zoals agressie of vluchtgedrag en twijfel je over de ernst hiervan? Wil je dat ik vrijblijvend al even naar jullie situatie kijk? Schrijf je ook dan zeker voor een telefonische kennismaking in. Ik stel een aantal vragen of stuur een anamnese gedragsformulier. Ik beoordeel vrijblijvend welk traject voor het meest geschikt is voor deze situatie. Om het risico op onjuist advies uit te sluiten, kan ik je helaas niet van gedrags- of trainingsadvies voorzien voorafgaande aan een huisbezoek.

Zodra ik je inschrijving heb ontvangen neem ik zo spoedig mogelijk (vaak diezelfde dag nog) contact met je op:

  • Voor een telefonische kennismaking 
  • Om het eerste huisbezoek in te plannen. Hiervoor stuur ik een afspraakbevestiging, de vragenlijst en een factuur om de afspraak vast te leggen.

De tarieven zijn exclusief:

  • €0,39 reiskostenvergoeding per kilometer, heen en terug vanaf postcode 3328 (bron Google Maps)
  • Tolkosten
  • Parkeerkosten via Park Mobile App. Wil je gebruik maken van een eigen bezoekersparkeervergunning, dan verzoek ik om dit bij je aanmelding te vermelden!

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Tijdens huisbezoeken of trainingen buitenshuis houd ik me aan de algemene richtlijnen van het RIVM. Meer over de richtlijnen vind je op deze website.

hulp nodig?

Neem dan een kijkje op de FAQ pagina

Contact