wat kan ik voor jou betekenen?

Op deze pagina lees je een overzicht van mijn diensten. Tijdens een gratis gesprek kunnen we de mogelijkheden die passen zijn voor jouw hond samen bespreken.

Een gedegen onderzoek is de eerste stap!

Als kynologisch gedragstherapeut voor honden leg ik eerst de focus op het gedegen (voor)onderzoek en gedragsanalyse. Dit onderzoek resulteert in een plan van aanpak (adviesrapport) met specifiek gerichte adviezen die jou helpen om te werken aan de probleemsituaties en het gedrag van je hond. 

Vertoont jouw hond probleemgedrag en wil jij deze op een liefdevolle, positieve en moderne wijze verbeteren onder de begeleiding van een deskundig en ervaren hondengedragstherapeut? 

Check dan hieronder hoe ik jou hierbij kan helpen!

los adviesconsult

Een los adviesconsult breng het probleemgedrag van jouw hond in kaart. Met deze informatie voorzie ik jou van een plan van aanpak om weer grip te krijgen op het gedrag van je hond. Voor iedereen probeer ik een realistisch doel te bereiken. Een los adviesconsult is daarom enkel geschikt voor probleemgedrag dat kortgeleden is ontstaan of voor honden jonger dan 6 maand.

gedragstherapie-traject

gedragstraject

Ik geloof dat succes ervaren, het werken naar verandering ook écht leuk maakt! Is het probleem helder, dan neem ik jullie graag mee in het leer- en trainingsproces! Om resultaat te behalen motiveer ik mijn klant om zich in te zetten, ook als het even wat minder gaat. Het traject wordt stapsgewijs en met de grootste zorg samengesteld naar jullie behoeften - maatwerk dus!

online adviesgesprek

Ben jij op zoek naar een goede start? Loop je tegen een probleem aan, maar heb je niet de middelen om een 'langdurig' traject in te gaan? Dan is het online adviesgesprek iets voor jullie. Het online adviesgesprek heeft als doel om problemen te voorkomen óf op zijn minst te stabiliseren totdat je de mogelijkheid hebt om een los adviesconsult of gedragstraject te starten. 

Weet jij het nog niet zeker?

Voor welk traject jij je hond kunt aanmelden? Of heb je eerst nog een aantal vragen? 

Neem dan contact met mij op!

Contact